SSM Sisä-Suomi Oy

Valmissuora mallit

Valmissuora varmistaa kampanjan onnistumisen ideasta jakeluun. Valmissuorapalvelu on helpoin ja vaivattomin tapa tehdä suoramainontaa ammattimaisesti. Valmissuora sisältää painatuksen painovalmiista aineistosta ja asiakkaalle räätälöidyn jakelun SSM-jakeluverkossa. Tarvittaessa saat kauttamme myös esitteen suunnittelun ja sivunvalmistuksen. Tutkimuspalveluidemme avulla voit selvittää kampanjasi huomioarvoa ja vaikutusta.

Vertaile eri suoramainosvaihtoehtoja ja löydä niistä itsellesi sopiva seuraavaan kampanjaasi!

 

Monipuoliset rakennemallit kattavat tuotteet A5-pikkuesitteestä isoon 8-sivuiseen broadsheet-lehteen. Kauttamme saat myös useampisivuiset lehdet ym. laajemmat painotuotteet. Valmissuora sopii nopeaan reagointiin. Alueellinen kampanja toteutuu jopa viikossa avaimet käteen -periaatteella. 

Kampanja-aineistosi voit lähettää meille joko sähköpostilla tai tiedostojen siirtoon tarkoitetulla sovelluksella. Ohjeistus aineiston siirtoon.

Helpompaa ja kustannustehokkaampaa suoramainonta ei voi olla! Tutustu ja kysy lisää! 

Monipuoliset rakennemallit kattavat tuotteet A5-pikkuesitteestä isoon 8-sivuiseen broadsheet-lehteen. Kauttamme saat myös useampisivuiset lehdet ym. laajemmat painotuotteet. 

Valmissuora sopii nopeaan reagointiin. Alueellinen kampanja toteutuu jopa viikossa Avaimet käteen- periaatteella. Tutustu ja kysy lisää! 

Helpompaa ja kustannustehokkaampaa ei voi suoramainonta olla!

Valmisuoran etusivu

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme auttaa mielellään kaikessa valmissuoraan liittyvässä.

 

Linda Simpanen
Jakelunhoitaja
045 230 3015

Roope Hyvätti
Aluemyyntipäällikkö
040 861 0180